Om Kreds 9 Odense

Schæferhundeklubben Kreds 9 har eksisteret siden 1962 og er centralt beliggende i Odense, tæt på byen og motorvejen, i dejlige omgivelser med træningsbanen liggende ned mod skoven og ud fra vores overdækkede terrasse, hvorfra hundearbejdet kan iagttages.

Alle hunde er velkomne i kredsen, men da der er en tradition for mange brugshunde i kreds 9, vil du også se flest af dem. Vi har i mange år arbejdet på at blive en etableret del af eliten i Schæferhundeklubben, både hvad angår hunde og hundeførere, men lige så vigtigt, med dygtige figuranter som ved hvad de har med at gøre.

Vi vil også gerne holde en social velfungerende og venlig omgangstone i kredsen, dette vedligeholder vi ved at holde jævnlige medlemsmøder hvor forslag og ideér fra medlemmerne er meget velkomne, vi afholder fællesspisning i forbindelse med træningen, arrangerer relevante kurser for kredsens medlemmer og selvfølgelig fejrer vi også også højtiderne.

Hvis man har et problem med hundetræningen, så er det helt sikkert muligt at finde hjælp og gode råd, da det er et af bestyrelsens vigtigste nøgleområder, for hvad skal man med en schæferhundeklub, hvis den ikke er der for medlemmernes skyld og behov.